Grătar de porc marinat în vin

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cotlet de porc cu os(ceafa de porc cu os)
  • 200 ml vin alb(roşu)
  • 100 ml apa minerală
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Într-un vas se pun grătarele la marinat, grătarele se pot cresta pentru a fi mai bine pătrunse. Peste ele se pune vinul şi apa, se pune un capac peste vas şi se lasă la frigider 1-2 ore.

Între timp se face focul, când jarul este pregătit se aduc grătarele care se condimentează, sunt gata în aproximativ 20 de minute.

Se servesc cu cartofi în jar, si salata de sezon.

Poftă bună.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise