Gratar de pui cu garnitura de tapioca

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 plic condimente pentru pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceasca cu tapioca
  • 3 cesti cu supa de pui
  • 3 rosii
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie

Mod de preparare

In primul rand se pune tapioca impreuna cu supa intr-un vas sa se umfle pentru 20 min., apoi se pune pe foc mic amestecand mereu pana se ingroasa, la sfarsit se adauga 1lingura ulei de masline,se amesteca apoi se lasa deoparte.

Pieptul feliat subtire, se pune intr-un castron,se adauga sare, piper, 1lingurita condimente, restul de ulei de masline si zeama de la o jumatate de lamaie; se amesteca bine sa patrunda aroma condimentelor in carne apoi se lasa deoparte 30min.

Se incinge gratarul, se pun bucatile de carne, dupa cateva minute se intorc iar acum se pun pe gratar si rondele de legume.

Dupa ce sunt facute si legumele si carnea, se serveste pe farfurie alaturi de tapioca.

Tapioca pe langa faptul ca este sanatoasa, are un gust deosebit in combinatie cu supa de pui si este o garnitura potrivita, asemeni orezului.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise