Gratin de cartofi cu brinza si ceapa verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartogi albi
  • 1 lingura unt
  • sare si piper
  • 1/2 smintina
  • 40 g brinza rasa
  • 1 lingura ceapa verde

Mod de preparare

Se taie cartofii felii subtiri. Se ung cu unt tava de gatit. Se pun feliile de cartofi in tava, in straturi suprapuse, presarindu-se peste fiecare strat sare si piper. Se incalzeste smintina, se topeste brinza in ea si se toarna peste cartofi

Se preincalzeste cuptorul la semnul 180 grade C si se da gratinul de cartofi la cuptor pentru 50 min. Se servesc cu ceapa verde, taiata marunt si presarata deasupra.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise