GREPFRUT UMPLUT

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 grepfruturi(din care 1 pt. suc)
  • 200 gr. branza de vaci dulce
  • 100 gr. zahar
  • 2 linguri frisca
  • fructe zaharisite si cateva frunzulite de menta/busuioc pt. ornat.

Mod de preparare

Taiati grepfruturile in doua, stoarceti zeama de la unul din ele, scoateti cu grija miezul din celelalte 2 si taiati-l bucatele, scotand samburii. Pastrati jumatatile de coaja in stare buna.

Bateti branza de vaci(sa o gustati sa fie dulce, nu acrita)cu zaharul, zeama de la 1 fruct si frisca. Lasati sa se odihneasca 1 ora la rece.

Umpleti cu aceasta compozitie jumatatile de grepfrut golite anterior si decorati-le cu fructe zaharisite si eventual o frunzulita proaspata de menta sau busuioc. Daca doriti, puteti pune si un mot de frisca. Se servesc reci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise