Taiati grepfruturile in doua, stoarceti zeama de la unul din ele, scoateti cu grija miezul din celelalte 2 si taiati-l bucatele, scotand samburii. Pastrati jumatatile de coaja in stare buna.
Bateti branza de vaci(sa o gustati sa fie dulce, nu acrita)cu zaharul, zeama de la 1 fruct si frisca. Lasati sa se odihneasca 1 ora la rece.
Umpleti cu aceasta compozitie jumatatile de grepfrut golite anterior si decorati-le cu fructe zaharisite si eventual o frunzulita proaspata de menta sau busuioc. Daca doriti, puteti pune si un mot de frisca. Se servesc reci.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise