Guacamole si cartofi copti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -cartofi
  • -avocado
  • -rosii
  • -zeama de lamaie
  • -usturoi
  • -sare, piper

Mod de preparare

Guacamole se prepara simplu de tot: se taie avocado in doua si se scoate pulpa cu o lingurita. In vasul unui mixer vertical se pune pulpa de avocado, zeama de lamaie (care actioneaza si ca un antioxidant pentru fruct), sare, piper si 1 lingura de ulei de masline. Se paseaza si se amesteca pana obtinem o pasta. Scoatem miezul rosiilor si taiem pulpa cubulete. Pasta de avocado se amesteca cu rosiile si cu 1-2 catei de usturoi facuti pasta. Se serveste pe jumatati de cartofi copti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise