Guiso de verdura y ternera ( Ghiveci cu carne de vita )

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 2 morcovi
  • 250 gr fasole verde pastai
  • 250 gr mazare proaspata
  • 2-3 tomate sau pasta de tomate
  • 1 kg de cartofi
  • 1
  • 5 kg carne de vita
  • foi de dafin
  • piper negru macinat proaspat
  • sare ulei.

Mod de preparare

Psul1 : punem carnea taiata in tronsuri la fiert cu putina sare.

Pasul 2 : folosim o cratita de 5-6 litri, punem cateii de usturoi taiati fin la calit si imediat adaugam ceapa taiata. Dupa 2-3 minute, adaugam ardeii si morcovul. Dupa ce s-au inmuiat un pic, adaugam rosiile taiate marunt sau pasta. Lasam la fiert pana devine sos, adaugam cartofii taiati si carnea care a fiert si completam cu zeama in care a fiert carnea. Lasam la fiert 15-20 minute, dupa care adaugam mazarea,pastaile de fasole si lasam la fiert inca 15 minute. Adaugam foi de dafin,sare, piper dupa gust,patrunjel verde si gata! Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise