Gulii umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 gulii potrivite, egale ca marime
  • 150 g ceapa taiata marunt
  • 150 g ciuperci proaspete taiate cubulete
  • 3 linguri de ulei
  • 150 g sunca fiarta taiata cubulete
  • 3 oua
  • 1 foaie de aluat foietaj taiata in 6 (15 x 15 cm)
  • 20 g unt
  • piper alb
  • frunzulite de cimbru
  • sare

Mod de preparare

Spalam guliile, le cojim si le fierbem 15 min., la foc mic, in 1,5 l apa, in care am pus o lingura rasa de sare. Dupa ce s-au fiert, le scurgem de apa si, cand s-au mai racorit, le scobim cu o lingurita sau cu un instrument special numit "Parisienne" si taiem marunt pulpa scoasa din gulii. Luam apoi o tigaie si calim ceapa si ciupercile, luam de pe foc, adaugam pulpa de gulii, lasam sa se racoreasca, punem ouale batute si condimentam cu sare, piper si cimbru. Cu aceasta compozitie umplem guliile. Ungem foile de aluat cu unt topit, punem cate o gulie pe fiecare foaie, in mijloc, aducem in sus colturile si le lipim prin presare. Asezam guliile astfel imbracate pe o tava si le punem la copt la cuptor, la ca. 170 grade C, pentru 30 min.

Le putem servi alaturi de un sos de smantana cu marar sau alt sos dupa gustul preferat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise