HAMBURGER DE PASARE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de piept de pasare macinat
  • 1 ceapa mare
  • 2-3 catei de usturoi
  • 11/2 pahar de porumb boabe fiert(congelat)
  • 4fire de ceapa verde
  • 1pahar de frunze de patrunjel taiate marunt
  • 2 oua
  • 1pahar pesmet
  • sare si piper

Mod de preparare

Se amesteca carnea macinata cu ceapa taiata marunt si usturoiul pisat (se pot da toate ingridentele prin masina in afara porumbului) ,se adauga porumbul si se amesteca bine se poate framinta compozitia putin se adauga ouale si pesmetul si se da la gust cu sare si piper.

Se fac chiftele mari dar nu prea groase,si se pun pe o tigaie grilata unsa cu putin ulei pina se prajeste putin, dupa care le dam la cuptor incalzit dinainte la 180 de grade ptr 10 minute pina cind se rumenesc.

Se pot servi cu pire de cartofi sau in piinicele rotunde cu rosii ceapa si salata verde ca hamburger.

Este gustos si hranitor ptr copii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise