HAMBURGER DE PASARE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de piept de pasare macinat
  • 1 ceapa mare
  • 2-3 catei de usturoi
  • 11/2 pahar de porumb boabe fiert(congelat)
  • 4fire de ceapa verde
  • 1pahar de frunze de patrunjel taiate marunt
  • 2 oua
  • 1pahar pesmet
  • sare si piper

Mod de preparare

Se amesteca carnea macinata cu ceapa taiata marunt si usturoiul pisat (se pot da toate ingridentele prin masina in afara porumbului) ,se adauga porumbul si se amesteca bine se poate framinta compozitia putin se adauga ouale si pesmetul si se da la gust cu sare si piper.

Se fac chiftele mari dar nu prea groase,si se pun pe o tigaie grilata unsa cu putin ulei pina se prajeste putin, dupa care le dam la cuptor incalzit dinainte la 180 de grade ptr 10 minute pina cind se rumenesc.

Se pot servi cu pire de cartofi sau in piinicele rotunde cu rosii ceapa si salata verde ca hamburger.

Este gustos si hranitor ptr copii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise