hering la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc hering
  • 100 ml ulei
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 3 foi dafin
  • condimente de peste
  • piper boabe
  • sare

Mod de preparare

Heringul se curata (capul si aripioarele se arunca) si se spala cu apa rece. Apoi se transeaza in 2-3 bucati in functie de marime. Ceapa se taie fideluta iar morcovul in rondele. Bucatile de hering se condimenteaza, se sareaza. Tava se unge cu ulei si se aseaza un pat pregatit din ceapa si morcovi. Se aseaza apoi pestele si peste el se adauga uleiul si un pahar cu apa. Se introduce tava la cuptor. Se tine la cuptor 30 minute la foc potrivit. Pentru a se patrunde bine se intoarce pe ambele parti. Se poate servi cu cartofi natur. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise