Hrean cu sfecla rosie in otet pe gustul tau

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g hrean dat pe razatoarea mica
  • miere de albine naturala dupa gust
  • otet de mere dupa gust
  • sare de mare
  • sfecla rosie dupa gust
  • apa fiarta si racita sau apa plata pentru a diminua din taria,iuteala hreanului
  • putin ulei pentru a da un luciu, stralucire produsului final

Mod de preparare

Hreanul se curata, se spala, se zvanta bine si se da pe razatoarea mica sau se toaca la blender. Personal prefer ca hreanul si sfecla sa fie date prin razatoarea mica.

Sfecla rosie se spala bine, se fierbe si apoi se da prin razatoarea mica.

Eu am curatat sfecla rosie de coaja si am fiert-o la aburi, iar zeama lasata in timpul fierberii am folosit-o la prepararea sosului.

Hreanul se amesteca cu sfecla rosie, se adauga sosul preparat din otet de mere, miere de albine, sare dupa gust si dupa caz putina apa pentru a obtine consistenta si taria dorita. La sfarsit se adauga putin ulei, se amesteca bine si se pune in borcane. Se pastreaza in borcane si se poate servi la preparate din carne, peste si legume.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise