Humus reţetă

Humus reţetă

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g naut
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri de Tahini
  • sucul de la o lamaie
  • sare dupa gust
  • Optional (unul sau mai multe dintre): 1-2 catei de usturoi, piper, patrunjel, ceapa, chimen, boia de ardei iute

Mod de preparare

Se pun boabele de naut la inmuiat, ca si cele de fasole. Apoi se pun la fiert, circa 30 minute (se incearca cu furculita daca sunt gata);

Se scurg de apa, dar se pastreaza cam 1/2 pahar deoparte si se paseaza sau se sfarama cu o furculita, bine de tot;

Se adauga sare, piper si ulei dupa gust, si se adauga zeama, ca sa agunga compozitia ca o pasta;

Baghete le taiate felioare se ung cu aceasta pasta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise