Iaurt cu castraveti si marar

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g castraveti
  • 1 l iaurt
  • 1-2 leg marar
  • sare, piper, condimente (cimbru, tarhon, busuioc)
  • optional o lingura maioneza
  • optional 1 catel de usturoi
  • Cantitatile se maresc sau micsoreaza in functie de necesitate...

Mod de preparare

Se curata castravetii de coaja si se taie in cubulete mici. Se storc de surplusul de zeama, se adauga mararul, maioneza, catelul de usturoi zdrobit, sare, condimente si bineinteles iaurtul. Se amesteca bine si se serveste rece.

Este un aperitiv grozav pentru toate anotimpurile.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise