Iaurt cu miere si mandarine

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 2 portii
  • 4 g miere, 1 borcan mic de iaurt, sucul de la o mandarina, 2 linguri suc de morcovi, 200 ml lapte

Mod de preparare

Se curata morcovii si se dau pe razatoarea de sticla. Se stoarce sucul din morcovul ras si se amesteca apoi cu sucul de mandarina si cu mierea. Se bate in mixer iaurtul cu laptele rece, adaugind, in timpul mixarii, mierea cu sucurile. Se decoreaza paharele cu bucati de mandarina.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise