Icre de pastrav (conservare)

Icre de pastrav (conservare). Cum se pastreaza icrele de pastrav la frigider. Icre cu sare si ulei.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • icre de pastrav
  • sare
  • ulei (de masline sau floarea soarelui)

Mod de preparare

Icre de pastrav (conservare) la borcan. Cum se pun la borcan icre de pastrav.

Icrele se spala cu un jet de apa rece intr-o strecuratoare.

intr-un borcam pe pune cate un strat de icre si un strat de sare. Se taseaza cu spatele unei lingurite pentru a scoate bulele de aer, iar deasupra se toarna un strat de ulei.

Se procedeaza asa pana terminam icrele. Se pastreaza la frigider.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise