Icre de peste

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 jumate de kg de icre
  • 4-5 lingurite de apa
  • ulei 1/4
  • o ceapa
  • 1 lingurita de mustar

Mod de preparare

Punem intr-un bol icrele si pest ele punem o lingurita de mustar. Frecam cu mixerul pana la omogenizare. Daca s-a intarit compozitia punem cate o ligurinta de apa (apa ajuta la inmultirea compozitiei), turnam cate putin ulei pana la omogenizare. Dupa ce s-a facut il punem intr-un bol si punem deasupra ca si ornament felii de ceapa. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise