ied la ceaun

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de ied taiata in bucati potrivit de mari
  • condimente
  • ulei
  • apa
  • sos de rosii sau rosii taiate marunt.

Mod de preparare

pe fundul ceaunului se asaza cateva foi de varza acra, dupa care se asaza bucatile de carne, peste care se presara condimente, cateva frunze de dafin uscate, o crenguta mica de cimbru; se adauga ulei cat sa acopere jumatate din stratul format, iar restul, pana se acopera toata carnea, se adauga apa; se acopera ceaunul cu un capac si se da la foc mic pana ce carnea devine moale si inabusita; sosul va scadea, iar cu 10 minute inainte sa se ia carnea de pe foc, se adauga cateva linguri de sos de rosii sau rosii taiate marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise