Ineluse cu vinete si rosii

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru paste (Pentru 4 persoane):
  • -400g ineluse din faina din grau dur
  • Pentru asezonare:
  • -o vanata mica si subtire
  • -15 rosii cherry
  • -1 bucata mozzarella din lapte de vaca
  • -1 ceapa
  • -3 linguri ulei de maline extra-virgin
  • - jumatate de ardei rosu
  • -5 frunzulite cimbru
  • -sare si piper

Mod de preparare

Spala vanata,taie-o sferuti,presar-o cu sare,las-o 10 minute ca sa elimine apa,apoi indeparteaza partea cu semitesi taie-o cubulete.

1)Spala rosiile,taie-le sferturi,elimina semintele si lasa-le sa se scurga.

2)Toaca ceapa marunt si inabus-o intr-o tigaie cu ulei incins impreuna cu ardeiul iute,curatat der seminte si zdrobit bine.Adauga vinetele,apoi prajeste-le minute,la foc mare . Pune frunzulitele de cimbru stocate si adauga rosiile, sare si piper, dupa gust, si mai fierbe amestecul inca minute.

3)Intre timp , fierbe pastele al dente in apa clocotita cu sare, dupa scoate-le cu o paleta.Pune-le direct in tigaie,peste sos. Daca este nevoie,adauga putina apa (din cea in care aufiert pastele).

4)Caleste pastele ca sa se imbibe de arome si adauga mozzarella taiata cuburi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise