INGHETATA CU CAFEA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • espresso sau cafea la filtru 30ml (neagra
  • concetrata si rece) lapte integral 200ml
  • 3 cupe cu inghetata de vanilie
  • 2 cuburi de gheata
  • 1 fursec cu ciocolata sau o briosa cu cacao sau stafide.

Mod de preparare

Toarna cafeaua rece si laptele intr-un blender. Adauga 2 cupe de inghetata si cuburile de gheata, apoi mixeaza pana cand are consistenta unei creme sau a unei smantani groase.

Toarna intr-un pahar inalt, adauga ultima cupa de inghetata si presara fursecul sau briosa sfaramitata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise