inghetata cu iaurt si capsuni

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g iaurt
  • 400 g capsuni
  • 100 g frisca batuta
  • 1 lamaie
  • 4-5 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare

Se spala capsunile, se curata, apoi se taie bucatele si se pun intr-un castron. Se stropesc cu zeama de lamaie, le presari cu zahar si zahar vanilat si se dau la frigider pentru 10-15 minute. Cand s-a topit zaharul, le pasezi, le amesteci cu iaurtul si torni inghetata in cupe, pe care le pui la congelator pentru 2-3 ore. Ornezi apoi cu capsuni si frisca pentru a fi servita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise