Inghetata de casa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 ml lapte
  • 200 g ciocolata neagra
  • 3 albusuri
  • 100 g Gustul Untului de la Koliba
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 20 g menta tocata marunt
  • 100 g zahar

Mod de preparare

Se bat albusurile impreuna cu esenta de vanilie si zaharul pana cand capata o textura spumoasa. Intre timp se pun la topit bucatile de ciocolata impreuna cu Gustul Untului de la Koliba. La final se toarna laptele. O data topita ciocolata, se adauga albusurile si se amesteca pana la omogenizare. Se lasa apoi la racit. Pentru un plus de prospetime, se pune menta tocata marunt, apoi compozitia se asaza in boluri si se baga la congelator pentru 4-5 ore.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise