Inghetata de piersici

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 500 gr piersici, curatate de samburi si feliate
  • • 140 gr zahar pudra
  • • sucul de la 1 lamaie
  • • 600 ml crema de vanilie
  • • 280 ml frisca lichida

Mod de preparare

1. Se fierb timp de cateva minute piersicile impreuna cu zaharul si sucul de lamaie, amestecand continuu,pana cand piersicile se inmoaie.Se paseaza in robotul de bucatarie si se lasa la racit.

2. Se amesteca piersicile pasate si racite cu crema de vanilie si frisca lichida.

3. Se da la congelator, amestecand din 30 in 30 minute, pana cand compozitia se intareste.

Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise