Inghetata fara zahar, vegana

Timp pregatire
15 minute

Ingrediente

  • 1 avocado, copt foarte bine
  • 1 lingura cu unt de cocos (sau unt de cacao)
  • 3 – 4 lingurite cu indulcitor pudra Green Sugar
  • 3 caise fara samburi
  • 1 lingura cu cacao
  • 1 lingura cu fistic

Mod de preparare

Fisticul se prajeste uscat intr-o tigaie, sau in cuptor. Apoi se toaca grosier cu un cutit.

Toate ingredientele (in afara de fistic) se pun intr-un blender si se paseaza foarte bine. Pasta astfel formata se pune in masina de inghetata, impreuna cu fisticul. Se lasa pana cand se ingheata, conform specificatiilor masinii. Apoi inghetata se pune in forme si se pastreaza in congelator.

Daca nu aveti masina de inghetata, pasta se pune in forme direct in congelator.

Reteta pregatita de Brindusa, @www.retetedesuflet.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise