Inghetata raw cu pepene galben, migdale si ghimbir

Timp pregatire
15 minute

Ingrediente

  • 1 pepene galben
  • 70 g migdale
  • 1 lingura ulei de cocos
  • 1 lingura indulcitor Green Sugar pe baza de stevie
  • ghimbir proaspat

Mod de preparare

Pepenele galben se curata de coaja, se scobeste miezul , iar ce ramane se taie bucati si se pune intr-un blender.

Ghimbirul se curata de coaja si se adauga peste pepene. Migdalele se hidrateaza timp de cel putin 2 ore, se spala in mai multe ape, se adauga in blender si se proceseaza.

Se pune uleiul de cocos si se indulceste cu indulcitor pe baza de stevia de la Green Sugar primit de la Gustos.ro si Laboratoarele Remedia.

Amestecul obtinut se pune in formele de inghetata si se dau la congelator pentru cel putin 4 ore.

Astfel ati obtinut foarte usor o inghetata delicioasa si foarte sanatoasa!

Reteta pregatita de Simona, @simonapatras.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise