Insalata de pasta

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g pasta,1\2ardei gras rosu,
  • -1\2 ardei gras galben,
  • -150g branza sau mozzarella,
  • -1 pumn de masline negre,
  • -1 pumn de masline verzi,
  • -1 ceapa verde,
  • -ulei de masline,
  • -suc de lamaie,
  • -sare.

Mod de preparare

-taiati ardeii cubulete si calitii in putin ulei pana cand se inmuaie putin;

-taiati branza cubulete, maslinele rondele, ceapa verde rondele, daca doriti il puteti opari in apa fiarta pt 2 minute, dupa care il uscati cu hartie de bucatarie.

-reuniti toate ingredientele intr-un castron, condimentati cu zeama de lamaie si un fir de ulei;

-fierbeti pasta ''al dente'', condimentati cu un fir de ulei si adaugati ingredientele condimentate.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise