INSALATA DELLA CASA

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet knorr salad dressing mediteranean-600gr andive-100gr gorgonzola-100gr maioneza-50 gr mustar iute-100gr miez de nuca -1 lamaie-sare-piper

Mod de preparare

Andivele se curata,se spala,setaie bucati si se stopesc cu sucul de lamaie.Gorgonzola se taie cubulete,iar miezul de nuca se alege apoi se sfarama.Intr-un vas se amesteca mustarul cu maioneza,jumatate din cantitatile de nuca si gorgonzola impreuna cu knorr salad dressing mediteranean facut conform instructiunilor inscrise pe pachet ,apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Peste sosul format se adauga bucatile de andive se amesteca astfel incat acestea sa se imbrace in compozitie si apoi se tin la rece circa 20 minute.Se serveste pe frunze de salata si se decoreaza cu restul de miez de nuca si gorgonzola,putand adauga si feliute subtiri de lamaie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise