Andivele se curata,se spala,setaie bucati si se stopesc cu sucul de lamaie.Gorgonzola se taie cubulete,iar miezul de nuca se alege apoi se sfarama.Intr-un vas se amesteca mustarul cu maioneza,jumatate din cantitatile de nuca si gorgonzola impreuna cu knorr salad dressing mediteranean facut conform instructiunilor inscrise pe pachet ,apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Peste sosul format se adauga bucatile de andive se amesteca astfel incat acestea sa se imbrace in compozitie si apoi se tin la rece circa 20 minute.Se serveste pe frunze de salata si se decoreaza cu restul de miez de nuca si gorgonzola,putand adauga si feliute subtiri de lamaie.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise