INSALATA DELLA CASA

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet knorr salad dressing mediteranean-600gr andive-100gr gorgonzola-100gr maioneza-50 gr mustar iute-100gr miez de nuca -1 lamaie-sare-piper

Mod de preparare

Andivele se curata,se spala,setaie bucati si se stopesc cu sucul de lamaie.Gorgonzola se taie cubulete,iar miezul de nuca se alege apoi se sfarama.Intr-un vas se amesteca mustarul cu maioneza,jumatate din cantitatile de nuca si gorgonzola impreuna cu knorr salad dressing mediteranean facut conform instructiunilor inscrise pe pachet ,apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Peste sosul format se adauga bucatile de andive se amesteca astfel incat acestea sa se imbrace in compozitie si apoi se tin la rece circa 20 minute.Se serveste pe frunze de salata si se decoreaza cu restul de miez de nuca si gorgonzola,putand adauga si feliute subtiri de lamaie.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise