Jambon cu varza calita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 felie de jambon
  • 1 varza
  • 3-4 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 usturoi
  • 1 ardei gras
  • 200 ml bulion
  • 150 ml vin rosu
  • 50 g untura de porc
  • sare, piper, paprika, cimbru,condimente pentru friptura

Mod de preparare

Cu o zi inainte se condimenteaza bine felia de jambon si se pune la marinat in vin rosu (peste noapte).

Se prajeste jambonul intreg intr-o tigaie. Dupa ce s-a rumenit putin, se intoarce pe cealalta parte,se adauga in tigaie feliile de rosie si se continua prajirea. Pentru a se patrunde uniform se adauga din cand in cand din amestecul utilizat la marinat.

Se pregateste varza calita.

Daca dispuneti de timp, dupa prajire, pentru a fi mai bine patruns, jambonul se poate introduce la cuptor pe un pat de varza si legume.

Jambonul se serveste pe un platou cu varza calita, sosul din tava, garnisit cu felii de rosii si ardei gras. Merge si un vin rosu sec !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise