Jeleu bio de la Pukka Food

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 85 g cristale de zmeura pentru jeleu
  • 3 linguri de gem de mure

Mod de preparare

1. Iei o pungulita de cristale de zmeura pentru jeleu si adaugi 500 ml apa fiarta peste ele.

2. Amesteci foarte putin, cat sa se dizolve nestematele si lasi sa se raceasca intr-un bol cu forma aleasa.

3. Cu putina apa calduta ungi marginile bolului, cat sa il pot desprinde si rasturna fara sa il rupi.

4. Nu e nevoie sa ii pui zahar, au cristalele zahar brut din trestie.

5. Ca sa il si incununezi, ornezi cu confitura de mure.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise