Jeleu bio de la Pukka Food

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 85 g cristale de zmeura pentru jeleu
  • 3 linguri de gem de mure

Mod de preparare

1. Iei o pungulita de cristale de zmeura pentru jeleu si adaugi 500 ml apa fiarta peste ele.

2. Amesteci foarte putin, cat sa se dizolve nestematele si lasi sa se raceasca intr-un bol cu forma aleasa.

3. Cu putina apa calduta ungi marginile bolului, cat sa il pot desprinde si rasturna fara sa il rupi.

4. Nu e nevoie sa ii pui zahar, au cristalele zahar brut din trestie.

5. Ca sa il si incununezi, ornezi cu confitura de mure.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise