Jeleu de citrice

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 250 ml suc proaspat de portocale
  • • 100 ml suc proaspat de grapefruit
  • • 100 ml suc proaspat de lamaie
  • • ½ (10 gr) plic gelfix clasic 1:1
  • • 500 gr zahar
  • • 2 lingurite rom (optional)
  • • ½ lingurita sare de lamaie

Mod de preparare

1. Sucul de la citrice se amesteca cu 10 gr gelfix si 1 lingura zahar, apoi se da in clocot.

2. In sucul ce fierbe se adauga zaharul ramas si sarea de lamaie.Se amesteca bine si se lasa sa fiarba 1 minut.Se ia amestecul de pe foc si se incorporeaza romul, daca se foloseste.

3. Se umplu borcanele su se infileteaza imediat.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise