Ketchup

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -12 gogosari
  • -12 ardei grasi
  • -3 ardei iuti
  • -100 gr zahar
  • -putina sare
  • -100 gr vin alb sau otet
  • -1 litru suc de rosii
  • -2 telini mari
  • -2 bucati de hrean
  • -foi de dafin

Mod de preparare

Gogosarii,ardeii se macina.Telina impreuna cu hreanul se dau pe razatoarea mica.Se adauga toate ingredientele si se pun pe foc timp de 50-60 de minute pana se formeaza o pasta.Se pune in borcane si se capseaza asa fierbinte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise