Lasagna

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr carne tocata amestec
  • felii de cascaval/ cascaval ras
  • foi lasagna
  • sosul de la 4 rosii/ o cana de bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • o ceapa
  • Pentru sosul Bechamel:
  • o lingura de faina
  • 50 gr unt
  • 300-350 de ml lapte

Mod de preparare

Se caleste ceapa in putin ulei. Apoi adaugati carnea tocata pana cand se caleste putin, apoi adaugati si rosiile/ bulionul si condimentele.

Sosul Bechamel: Se pune untul la topit intr-o tigaie/ cratita, cand s-a topit, se adauga faina amestecand incontinu, dupa care se adauga laptele, treptat, continuand sa amestecati pentru a nu face cocoloase. Totul se face la foc mic. La final adaugati sare si piper.

Asamblarea lasagnei: incepeti cu un strat de foi speciale pentru lasagna, urmat de unul de carne, sos bechamel si cascaval. Continuati asa,pana cand terminati compozitia. Incheiati cu foi de lasagna si cascaval ( eu inchei de obicei cu cascavalul asezat peste carne si sos Bechamel.

Se da la cuptor la 180 de grade pentru 35-40 de minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise