Lasagna cu legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • foi de lasagna
  • 4 vinete medii
  • 3 rosii
  • 2 ardei rosii
  • 2 cepe
  • 1 zucchini
  • 1 morcov
  • 1 ardei galben
  • cimbru, busuioc, oregano
  • 100 g cascaval afumat
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 300 ml lapte
  • nucusoara
  • sare de mare
  • piper

Mod de preparare

Legumele proaspat culese din gradina, se curata, se spala si se toaca marunt.

Se incinge uleiul intr-o tigaie, se pun legumele, condimentele si se calesc cateva minute pana devin usor moi, apoi se lasa sa se raceasca.

Intr-o alta cratita se pune untul, se adauga faina, apoi se pune laptele, sare, nucusoara si se fierbe la foc mic pana obtinem un sos gros.

Intr-o tava termorezistenta unsa cu putin unt se aseaza foile de lasagna, amestecul de legume, putin sos alb, si se continua alternativ pana se epuizeaza toate ingredientele.

Deasupra se pun cateva felii de vinete, rosii, se rade cascaval si se da tava la cuptorul incins la 180 grade timp de 40 - 45 minute.

Lasagna cu legume se serveste calda.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise