Lasagna cu sos bolognese

Ingrediente

  • 500 g carne tocată de porc,
  • 250 g roşii decojite cubuleţe,
  • 500 g roşii pasate (atentie-nu pastă de tomate),
  • 1 ceapă,
  • 2 căţei de usturoi,
  • ulei de măsline,
  • sare, piper, oregano, busuioc,
  • 1 pachet foi de Lasagna,
  • 150 g caşcaval ras

Mod de preparare

Preparăm sosul după reţeta de aici (e cel de la spaghete bolognese). Într-o tavă dreptunghiulară de Jena, aşezăm în straturi un rând de foi, una lângă cealaltă, peste turnăm 2-3 polonice de sos de carne, apoi iar foi, iar sos de carne. Finalizăm cu sos de carne peste care radem caşcavalul. Dăm tava la cuptor până se rumeneşte frumos deasupra.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Betty's Kitchen.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise