Lasagna piept de pui si ciuperci

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 litru sos/suc/ rosii
  • 2 cutii mici de smantana
  • cascaval

Mod de preparare

Se caleste ceapa, se aduce pieptul de pui taiat cubulete, dupa ce s-a prajit si acesta, se adauga ciupercile taiate cat mai mari pt ca se strang foarte mult si nu se vor mai simti in preparatul final. Cand sunt gatite si ciupercile se adauga sosul de rosii se lasa sa fiarba putin, se pune sare, piper dupa gust.

Intre timp se ia un vas termorezistent se unge cu cat mai mult unt si se pun foile de lasagna, deasupra un strat din sosul de rosii cu ciuperci si piept de pui, din nou un strat de foi de lasagna, si din nou sosul. Ultimul strat trebuie sa fie de foi de lasagna, pe care le acoperim cu smantana si cascaval ras.

Puteti pastra cateva ciuperci intregi pe care daca le-ati oparit le puteti pune desupra, sunt foarte bune si arata si foarte bune cand le scoateti din cuptor.

Dupa ce ati terminat de aranjat , se baga vasul la cuptor, deja incins. Se lasa aproximativ 40 de min, dar pentru siguranta puteti incerca cu o scobitoare ca sa va asigurati ca foile de lasagna sunt facute.

O sa revin si cu poze pentru aceasta reteta.

Pofta buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise