Legume crocante

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 pastarnac
  • 1 felie de telina
  • sare
  • 2 linguri faina
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie in bucati mari. Le punem la fiert. Din momentul in care apa incepe sa fiarba le lasam 5 minute.

Dupa cele 5 minute scurgem legumele si le amestecam cu 2 linguri de faina astfel incat legumele sa fie acoperite uniform cu faina.

Ungem un vas de yena cu ulei de masline si punem legumele la cuptor pana cand se rumenesc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise