Legume crocante

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 pastarnac
  • 1 felie de telina
  • sare
  • 2 linguri faina
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie in bucati mari. Le punem la fiert. Din momentul in care apa incepe sa fiarba le lasam 5 minute.

Dupa cele 5 minute scurgem legumele si le amestecam cu 2 linguri de faina astfel incat legumele sa fie acoperite uniform cu faina.

Ungem un vas de yena cu ulei de masline si punem legumele la cuptor pana cand se rumenesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise