Legume cu sos de soia si ulei de susan in tuci de fonta

Se pune cratita de fonta la incins.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc broccoli
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 300 gr ciuperci
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei de susan
  • 2 catel de usturoi
  • 0.5 cani apa

Mod de preparare

Se pune cratita de fonta la incins. Se curata morcovii si se taie rondele.

Se spala si se taie rondele dovlecelul.

Se spala , se curats de seminte si se taie fasii ardeiul gras.

Se taie ciupercile si broccoli se rupe in buchetele mici.

Se curata uturoiul si se da pe razatoarea mica sau se marunteste cu ajutorul presei.

Dupa ce s-au pregatit toate ingredientele in cratita de fonta incinsa se adauga uleiul de susan apoi morcovul si ciupercile.

Dupa ce scad putin se adauga ardeiul , dovlecelul, usturoiul si sosul de soia.

Se soteaza putin cat sa se gateasca usturoiul apoi se adauga apa si broccoli. Se amesteca tot si se pune capacul. Se mai lasa sa se gateasca inabusit legumele circa 10-15 minute la foc mediu.

Se indeparteaza apoi capacul si se serveste preparatul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise