Legume sotate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fire de ceapa verde
  • .o mana de mini-carote
  • .5-6 buchetele de conopida
  • .ulei de masline
  • .marar
  • .sare,piper

Mod de preparare

Intr-un vas cu apa , sare si putin ulei punem la fiert legumele.Separat se pune la incins uleiul si calim ceapa tocata marunt.Adaugam legumele scurse bine de apa si lasam la foc mic sa scada zeama pe care o lasa.Condimentam dupa gust cu sare si piper si asezonam cu marar verde.

Se poate servi drept garnitura sau ca preparat de post.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise