Limonada

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru un pahar aveti nevoie de:
  • 1/2 lamaie
  • o mana de frunze proaspete de menta
  • 2 linguri zahar
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Spalati bine lamaia pentru ca se foloseste cu tot cu coaja.

Se taie jumatatea de lamaie in cuburi.

Se spala menta si se aleg doar frunzele bune fara pete.

Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza pentru cateva minute pane se obtine un lichid omogen.

Se strecoara printr-o strecuratoare cu gauri nu foarte mici. Se pune in pahar si se orneaza cu lamaie si frunze de menta, iar cine doreste poate agauga cuburi de gheata.

Sper sa va placa. Mie imi place foarte mult.

Incercati reteta si cu lamai verzi. Este mai aromata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise