Lipii umplute - la presa

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lipii
  • 2 cartofi potriviti spalati bine
  • 1/2 ceapa taiata cuburi fine
  • ulei de porumb
  • 2 linguri branza galbena - cascaval afumat dat pe razatoare
  • sare groasa, piper
  • 2 linguri de maioneza

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la maxim intr-o tava in care am presarat sare groasa; intr-un strat subtire se coc cartofii pana sunt gata - o ora, o ora jumatate.

Se prajeste ceapa in ulei de porumb pana devine aurie. Se scoate miezul de la cei doi cartofi, se adauga ceapa si branza si se amesteca bine se da la gust cu sare, piper.

Se taie o margine mica din lipii se ung cu putina maioneza si se umplu cu componenta de cartofi si branza dupa care se lasa pe gratarul incins pentru 2-3 minute.

Se pot pune si la toaster (incalzit dinainte) sau intr-o tigaie de grill incinsa si apasate la presiune. Lipiile ies crocante, iar branzeturile se topesc si ii dau un gust aparte.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise