Macaroane cu brinza si marar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O punga macoaroane
  • 200 g brinza sarata( preferabil de oi)
  • 150 g sunculita
  • 1 ou
  • marar verde tocat
  • putin ulei.

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare , conform instructiunilor de pe punga.

Intre timp se taie sunculita, se prajeste si apoi se sparge peste ea oul, se amesteca bine pina se intareste oul. Mararul se toaca marunt.

Dupa ce s-au fiert macaroanele, se dau sub un jet de apa rece , apoi se strecoara bine. Se rastoarna peste macaroane sunculita cu oul , brinza rasa si mararul tocat. Se amesteca bine toate ingredientele si daca este cazul, se mai adauga sare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise