macaroane cu pieste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 800 gr de pieste bacalhau
  • 2 cepe
  • 1/2 piper galben
  • 1/2piper rosu
  • 100 gr de bacon
  • 1 lingura de pulpa de rosii
  • 300 gr de macaroane groase
  • patrunjel,sare piper negru

Mod de preparare

Fierbem piestele in apa si cind e gata il scoatem ,oprim supa de pieste.Il curatim de piele si oase,il taiem cuburi.Tocam ciapa julien si o prajim in ulei de masline.Adaugam piperul galben si cel rosu taiat julien si baconul taiat fisii.Punem si pulpa de risii,800gr de supa de la pieste,saram si piperam.Cind incepe a fierbe adaugam macaroanele si lasam sa fiarba timp de 8 min.Adaugam si piestele ,patrunjelul tocat. Mai lasam sa fiarba putin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise