Macaroane delicioase cu crenvusti..

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet cu macaroane de 250 gr
  • 1 pachet cu crenvusti (5 bucati)
  • 1 legatura patrunjel
  • 6 căţei de usturoi
  • 1 cutie de bulion
  • oregano
  • piper
  • sare
  • si 5 linguri cu ulei.

Mod de preparare

Facem prima data prajeala:Punem o craticioara de teflon pe foc,punem uleiul la incalzit,adaugam trei catei de usturoi taiati marunt,crenvusti taiati in feliute si lasam sa se rumeneasca.Apoi adaugam bulionul, patrunjelul tocat,piperul,oreganul,sare si piper,amestecam si lasam pe foc 2 minute si lasam deoparte.Punem o olicica adaugam 2 litri cu apa ,adaugam citeva firisoare de patrunjel, cei trei catei de usturoi ramasi,sare si oregano,.cind incepe sa fiarba adaugam macaroanele si lasam 10 minute .Le scoatem si le trecem printr-un jet cu apa rece .lasam la scurs intr-o stecuratoare.Punem la incalzit sosul si adaugam macaroanele,invirtim, incalzim bine si servim.au iesit delicioase.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise