Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr paste spirale
  • 250 gr carnati afumati
  • 100 gr slanina afumata
  • 200 gr jambon afumat si fiert
  • 300 gr branza feta
  • 250 gr cascaval
  • 3 oua
  • 2-3 linguri iaurt sau smantana

Mod de preparare

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare.

Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste.

Carnatul afumat se taie in felii. Jambonul se taie in cubulete.

Intr-un vas (ceramic am folosit eu) pun cateva bucatele din toate felurile de afumatura. Punem cascaval ras si branza sfaramata, un rand de macaroane scurse bine, iar branza si afumatura si repetam iar operatia.

La final deasupra punem branza si cascaval, aranjam felii de slanina prajita si felii de carnati.

Ouale se bat intr-un bol impreuna cu smantana sau iaurtul si se toarna peste macaroane.

Dam vasul la cuptor pentru 30 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise