Macrou cu sos de rosii Don Mariano

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 buc trunchi de macrou
  • o ceapa mare
  • ardei gras rosu si verde
  • 1/2 pahar de vin alb bun
  • usturoi
  • ardel iute
  • cateva rosii cherry
  • 5-6 linguri sos de rosii gros
  • sare
  • piper
  • patrunjel.

Mod de preparare

Se spala macroul, se usucca bine, se prajeste la foc mic cate 2 min pe fiecare parte. Se scurge uleiul de la prajit, se adauga peste macrou ceapa taiata julien, ardeii taiati cubulete si un pic de vin alb. Se lasa sa fiarba cam 5 minute. Se toaca usturoiul, rosiile cherry se taie in doua. Se adauga in tigaie peste macrou 5-6 linguri de sos de rosii, rosiile, usturoiul, ardeiul iute, patrunjelul tocat fin, sare, piper, restul de vin si se mai lasa 5 minute la fiert.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise