Macrou la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati macrou file
  • 1 kg ceapa alba
  • sare, pier, maghiran, rozmarin, enibahar, foi de dafin
  • o lamaie
  • 50 ml vin
  • 50 ml ulei
  • gogosar in otet pentru ornat

Mod de preparare

Pestele stropit cu zeama de lamaie, il prajesc usor pe ambele parti. Ceapa tocata pe robot o calesc in ulei si vin. Sa nu se rumeneasca. Condimentez. Asez un strat de ceapa in vasul de yena uns cu o lingura de ulei.Alternez cu un strat de peste si iar un strat de ceapa.Stropesc cu zeama de lamaie.Ornez cu fasii de gogosar si feliute de lamaie. Acopar cu folie de aluminiu si dau la cuptor pentru 30-40 minute. Servim cat e cald.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise