Maioneza de morcov Tradaro

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 cartof de marime medie
  • 1 lingurita de mustar
  • 1/4 lingurita praf de usturoi
  • zeama de lamaie
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Morcovul si cartoful se fierb. Apoi se paseaza foarte bine morcovul si cartoful pana devine o pasta cremoasa. Se amesteca cu mixerul si se toarna foarte incet ulei, ca la maioneza standard, pana ce maioneza creste in cantitate. Cate putin se adauga o lingurita de mustar si sare dupa gust si se amesteca mereu. Se adauga zeama de lamaie cu grija si praful de usturoi.

Este o maioneza deliciosa care se poate servi la orice fel de salata.

Se pune suflet din toata inima.

Sa o serviti cu placere!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise