mamaliga pripita

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g malai
  • 1 l apa
  • sare

Mod de preparare

Apa rece cu putina sare se toarna ub ceaun si se pune pe foc sa fiarba.Cand incepe sa clocoteasca se ia malaiul cu mana stanga si se toarna in ploaie in apa,iar cu mana dreapta se tine facaletul si se amesteca continuu.Amestecul se face si in marginile ceaunului si de jos in sus si invers ca sa fie bine amestecat si fiert malaiul iar mamaliga sa devina pufoasa.Cand e gata se ia ceaunul si se scutura de cateva ori apoi se rastoarna pe un fund de lemn.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise