mancare a la Vlad

Timp pregatire
19 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 rosie
  • 2-3 felii de parizer sau afumatura
  • 100 grame de branza (orice fel)
  • 2 oua
  • un pic de ulei
  • ceapa dupa gust
  • 3 4 feliute de adrei (orice fel)
  • sare si piper

Mod de preparare

se taie cubulete mici rosia si afumatura ,ouale se bat cu putina sare,ceapa trebuie tocata pestisor.se incinge ulei in tigaie si se pune rosia si afumatura,dupa se pune ceapa,se rade pe razatoare branza si la urma se pune ardeiul ,sarea si piperul.

Se serveste cu muratura.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise