Mancare chinezeasca colorata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g paste late
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1 ardei iute
  • 2 lamai verzi
  • 100 g conopida
  • 2 morcovi
  • 250 g peste afumat
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingura amidon
  • 100 ml vin alb
  • scortisoara
  • 2 linguri de cocos ras.

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare. Se fierb, se trec printr-un jet de apa rece si se amesteca cu o lingura de ulei. Ardeiul iute se curata de samburi si se taie marunt. Lamaile se taie felii si se curata de coaja. Conopida spalata se rupe in buchetele mici. Morcovii curatati se taie rondele. Pestele afumat se taie bucati si se stropeste cu zeama de lamaie. Legumele se calesc in 2-3 linguri de ulei. Se adauga vinul, lamaile si scortisoara, apoi amidonul dizolvat in putina apa. Sosul se sareaza si se pipereaza. Se serveste cu pestele si pastele amestecate, si se orneaza cu cocos.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise