Mancare De Conopida

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o conopida potrivita
  • - o ceapa mica
  • - 3 catei usturoi
  • - un morcov
  • - 2-3 linguri pasta de tomate
  • - patrunjel
  • - sare si piper

Mod de preparare

Rupeti conopida in ciorchini potriviti si saplati-o sub un jet de apa rece. Apoi puneti-o la fiert in apa cu un praf de sare.

Taiati marunt ceapa, morcovul si usturoiul si puneti-le la calit in putin ulei.

Cand conopida sa fiert atat cat sa intre furculita in ea, scurgeti apa si puneti-o in cratita peste ceapa calita.

Tocati patrunjelul marunt si amestecati-l cu pasta de tomate dizolvata intr-o cana cu apa.

Turnati amestecul peste conopida(mai adaugati apa cat aproape sa acopere conopida) si lasati sa fiarba pentru 15-20 de minute. Potriviti de sare si piper.

Eu am servit cu pui la gratar.

POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise