Mancare de conopida cu carne de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg conopida
  • 200gr piept de pui
  • o cutie rosii in bulion
  • 1-2 morcovi
  • 2 cepe micute sau 1 mare
  • marar
  • cimbru
  • vegeta, piper
  • si 1-2 foi de dafin

Mod de preparare

Carnea de pui se fierbe cu sare, iar conopida se prajeste putin. Intre timp se taie morcovii rondele si ceapa marunt si se pun la calit dupa care se adauga conopida si pieptul de pui care s-a fiert si a fost bine spalat si maruntit. Se adauga si mirodeniile si cu rosiile tocate si se lasa sa fiarba vreo 15 min. Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise